menu

Pogoji uporabe

Kot uporabnik z dostopom na katerikoli del spletne strani 3Shape Slovenija soglašate, da se strinjate z vsemi navedenimi omejitvami in pogoji uporabe na tej spletni strani. V kolikor se ne strinjate, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate.

Avtorstvo

Avtor spletne strani na kateri se nahajate je podjetje Dentalia d.o.o. Ljubljana.

Pravice intelektualne lastnine

Vse informacije in podobe na spletnih straneh 3Shape Slovenija so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti na teh spletnih straneh so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in za osebno rabo, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, spreminjanje ali drugačno razširjanje informacij s teh spletnih strani v komercialne namene je brez izrecnega pisnega soglasja avtorja spletne strani prepovedano.

Izjava o varovanju osebnih podatkov

I. V kakšnem primeru me bo podjetje Dentalia d.o.o. kontaktiralo?

Podjetje Dentalia d.o.o. vas bo kontaktiralo le v dveh primerih:
- če se naročite na spletne novice;
- če podate prijavo, vprašanje ali pripombe, vas bo podjetje Dentalia, če boste posredovali svoje kontaktne podatke, obvestilo o ugotovitvah glede vaše prijave oz. vam odgovorilo na vaše vprašanje. Podjetje Dentalia d.o.o. vas bo kontaktiralo tudi, če bo potrebno razjasniti dejansko stanje v primeru prijave (seveda le, če boste posredovali svoje kontaktne podatke).

II. Ali bodo moji osebni podatki posredovani tretjim osebam?

Podjetje Dentalia d.o.o. vaših osebnih podatkov, pridobljenih z obiskom spletne strani ne bo posredovalo tretjim osebam, razen če zakon ne določa drugače. Prav tako podjetje Dentalia d.o.o. drugim ne bo posredovalo vaših podatkov, pridobljenih na podlagi vaše prijave, vašega vprašanja oz. pripombe, razen če zakon ne določa drugače.

III. Ali in kako lahko izvem, katere moje osebne podatke obdeluje podjetje Dentalia d.o.o.?

Podjetje Dentalia d.o.o. vam bo na vašo zahtevo v skladu z veljavno zakonodajo glede podatkov, ki se nanašajo na vas, omogočilo vpogled v osebne podatke, njihovo prepisovanje ali kopiranje ter njihov izpis, posredovalo vam bo seznam uporabnikov, katerim so bili posredovani osebni podatki, kdaj, na kakšni podlagi in za kakšen namen. Prav tako vam bo podjetje Dentalia d.o.o. na vašo zahtevo v skladu z veljavno zakonodajo podalo tudi druge informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki jih zbira. Za namen pridobivanja potrditve, ali se v zvezi s posameznikom obdelujejo osebni podatki in posledično še ostale informacije, lahko posamezniki uporabite sledeči elektronski naslov, kamor naslovite svojo zahtevo: info@dentalia.si

IV. Sklepno

Podjetje Dentalia d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta in v okviru zakonskih pristojnosti podjetja Dentalia d.o.o. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam, razen če zakon ne določa drugače. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami. Vaša vprašanja v zvezi z varstvom vaših osebnih podatkov pri uporabi te spletne strani lahko pošljete na info@dentalia.si

V. Spremembe izjave o varstvu osebnih podatkov

Izjava je bila zadnjič posodobljena decembra 2019